Radio 538

Radio 538 luister live
Soortgelijke radiostations
Slam FM
Radio Continu
RADIONL
Omroep Gelderland
Reformatorische Omroep
RTV Utrecht
RTV Noord
Radio 2
Q Music

Over Radio 538

Radio 538 is toch wel een van de bekendste radiozenders. Samen met Q music en Sky Radio is het dan ook het meest beluisterde radiostation binnen Nederland.
De reden van de populariteit van dit station heeft er waarschijnlijk mee te maken dat Radio 538 vooral hits uit de top 40 draait, en zich richt op volwassen tussen de twintig en negenveertig jaar. Dit is een redelijk brede groep, en van pop- dance- en R&B-hits houdt bijna iedereen wel. Wat wel grappig is, is dat Radio 538 als zusterstation van Sky radio is begonnen, wat Sky Hit radio heette. 
Radio 538 heeft de twee bekendste radioprogramma’s op zijn naam staan: De Coen & Sander show maar ook Evers staat op. De Coen & Sander show is de middagshow met Coen Swijnenberg en Sander Lantinga waar velen fan van zijn. Deze show bevat vooral veel humor, het dagelijkse nieuws en een geweldige dynamiek tussen de presentatoren Evers staat op is zoals de titel al voorspelt een ochtendshow met Edwin Evers, waar elke keer weer een leuke gast bij op bezoek is.
Naar Radio 538 kun je behalve op een radio ook op hun website digitaal naar luisteren. Ook hebben ze een eigen Tv-zender waarop je de hele dag hun hits kunt beluisteren zonder dat je een radio hoeft te hebben.
Op hun website vindt je behalve de mogelijkheid om hun zender digitaal beluisteren ook nieuwsfeiten en fragmenten uit afgelopen radioshows. De website is helemaal ontworpen met de kleuren van Radio 538, oftewel groen en paars. Een mooie website om te zien waar je ook nog eens iets aan hebt. 

Nieuwe radiostations
SubLime FM
Radio 538
Radio 10
Sky Radio
Omroep Brabant
3FM
FunX
Radio 1
Radio 2