SubLime FM

SubLime FM luister live
  • Share on Facebook
  • Tweet
Soortgelijke radiostations
53L8!
Sky Radio
Omroep Venlo
Radio 538
SLAM!
RTV Noord
538 Top 50 Radio
BNR Nieuwsradio
Radio Rijnmond

Over Sublime FM

Sublime FM is een Nederlandse radiozender die zich niet focust op de hits maar non-stop jazz, soul, en pop uitzendt. De zender heeft tot 2012 Arrow Jazz FM geheten en heeft een moeilijke tijd doorgemaakt maar na een faillissement is het als Sublime FM vanaf 2012 opnieuw begonnen. Hun doelgroep is vooral jazz-lovers en de hoge opgeleiden, wie ze in het verleden hebben geprobeerd te bereiken door het uitzenden van financieel nieuws, momenteel wordt er nog steeds elk halfuur nieuws over vooruitgang en maatschappelijke kwesties uitgezonden.  

Je kunt Sublime FM via verschillende wegen beluisteren, als eerste kun je hem vanaf de website beluisteren. Ook is hij door heel Nederland te beluisteren via Ether, in de randstad is dit onder de frequentie 90.7, de andere frequenties zijn op de website te vinden. Ook via Digitenne kun je naar Sublime FM luisteren. Ook kan Sublime FM via de digitale tv en via DAB+ worden beluisterd.

Sublime FM kun je ook via hun eigen app op jouw telefoon beluisteren, er is zowel een IOS-app als een Android app beschikbaar. Via deze app kun je dus overal naar de radiozender luisteren waar non-stop jazz, soul en funkmuziek wordt uitgezonden. De app is erg simpel om te gebruiken, de enige optie is het aanzetten van de radiozender.

Ook de website is erg simpel in gebruik, Je vindt er entertainmentnieuws, de mogelijkheid om naar de radio te luisteren, de frequenties en mogelijkheden waarmee je naar de zender kunt luisteren en informatie over de muziek van Sublime FM. Bovendien kun je het nieuws terugvinden wat elk halfuur op de radiozender wordt uitgezonden. Je vindt hier dus precies wat je nodig hebt en niks meer of minder. 

Nieuwe radiostations
Hete Hits
Kerstradio
RTV Drenthe
Radio SBS
Rivierenland Radio
SLAM!
538 Top 50 Radio
Sky Radio LoveSongs
538 Party