Omroep Brabant

Omroep Brabant luister live
  • Share on Facebook
  • Tweet
Soortgelijke radiostations
Radio 10
RTV Oost
Radio Rijnmond
3FM
BNR Nieuwsradio
Radio Veronica
Radio 1
Q Music
538 Top 50 Radio
Comments
Informatie over Omroep Brabant
CategorieFolk,News
Website
programmas en presentatorenMaarten Kortlever, Kristian Westerfeld, Hubert Mol, Martin Volder, Maarten Kortlever, Non-Stop Muziek, Martin Volder, Kristian Westerfeld, Eefke Boelhouwers, Hubert Mol, Eefke Boelhouwers.
Facebookhttps://nl-nl.facebook.com/omroepbrabant
Twitterhttps://twitter.com/omroepbrabant
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/nl/app/omroep-brabant-het-gevoel/id421375755
Android-apphttps://play.google.com/store/apps/details
Youtubehttps://www.youtube.com/user/omroepbrabant

Over Omroep Brabant

Omroep Brabant is de radiozender van Brabant.
Omroep Brabant bestaat sinds 1976 en heeft al meerdere ontwikkelingen door de geschiedenis heen gemaakt. In 1997 zijn ze bijvoorbeeld begonnen met het maken van televisie. Momenteel ligt de focus doordeweeks vooral op het Brabantse nieuws, in het weekend heb je ook veel andere programma’s. Op Vrijdag is ook veel aandacht voor het Brabantse voetbal door het programma FC Onder Ons.
De radiozender heeft meerdere programma’s waarvan een Onder Ons heet, dit goed bekeken programma gaat dieper in op het regionale nieuws. Elke ochtend is de show Wakker! op zowel radio als televisie, tussen 07.00 en 10.00 kun je samen opstaan met Omroep Brabant. Elke zondag heb je nog het programma Sportlunch waarbij al het sportnieuws tussen 12.00 en 14.00 van de afgelopen week wordt besproken
Je kunt Omroep Brabant via meerdere wegen bereiken, je kunt hem uiteraard via FM beluisteren maar ook digitaal kan je bij Omroep Brabant. Je kunt de radio zelfs via de televisie beluisteren, maar je kunt hier ook naar de tv-zender van Omroep Brabant kijken waarop ze hun eigen programma’s hebben. Ook is Omroep Brabant erg actief op hun sociale media en hebben ze enkele apps. Al het nieuws wat ze hebben verschijnt sowieso op het internet voordat je het ziet op de televisie of hoort via de radio. 
De website zelf is uitgebreid, je kunt hier informatie vinden over zowel de radio, televisie en je kunt er al het nieuws lezen. Uiteraard kun je vanaf hier ook naar de radio luisteren en bekijken welke programma’s er allemaal zijn. 

Nieuwe radiostations
Hete Hits
Kerstradio
RTV Drenthe
Radio SBS
Rivierenland Radio
SLAM!
538 Top 50 Radio
Sky Radio LoveSongs
538 Party