Radio 10

Radio 10 luister live
Soortgelijke radiostations
RTV Oost
Omroep Gelderland
Radio 5
Radio Rijnmond
3FM
Fresh FM
Radio 1
Radio 2
RTV Utrecht

Over Radio 10

Wat als eerste gezegd moet worden is dat Radio 10 wel een van de oudste nog bestaande Nederlandse radiozenders is, hij heeft dus best wel een lange geschiedenis aangezien hij al sinds 1988 bestaat. De radiozender is begonnen als een initiatief van de VARA-dj Jeroen Soer toen commerciële radio nog verboden was. Het was toen nog iets moeilijker om deze zender te ontvangen aangezien de signalen van Nederland via Italië en België hier werden uitgezonden.

Na een hoop gewissel van eigenaren en zowel het verlies als het terugkrijgen van de FM-frequentie ligt alles momenteel in rustig vaarwater en behoort Radio 10 tot de 538 groep sinds het begin van 2016.

De radioprogramma’s

Het bekendste radioprogramma van Radio 10 is toch wel Tim in de morgen. Elke maandag tot Vrijdag van 6 tot 10 uur kan je wakker worden met Tim Klijn en zijn sidekick Cobus Bosscha. Deze leuke show houdt je op de hoogte van het nieuws maar ook van de allergrootste hits. Bovendien bevat het programma leuke onderdelen als Tim Pam Pet waarbij een muzikale variant van Pim Pam Pet wordt gespeeld.

Dan is er nog het programma Somertijd van Rob van Someren, DJ Sven en Luuk van den Braak. Elke werkdag van 4 tot 7 in de middag vermaken zij jou met de leukste moppen en limericks. Dit is dus een radioprogramma als geen ander. Het is de perfecte show om de avondspits met een lach mee door te komen. 

Nieuwe radiostations
SubLime FM
Radio 538
Radio 10
Sky Radio
Omroep Brabant
3FM
FunX
Radio 1
Radio 2