Radio 10

Radio 10 luister live
  • Share on Facebook
  • Tweet
Soortgelijke radiostations
Omroep Zeeland
Classic FM
Radio 1
Radio Continu
Sky Radio
SubLime FM
538 Top 50 Radio
Q Music
Radio Veronica
Comments
Informatie over Radio 10
CategorieClassics,Hits,Oldies,Pop
Website
programmas en presentatorenDe Avond van 10 non-stop de Grootste Hits Aller Tijden, Edwin Ouwehand, Werkhits op een rij, Tim Klijn, René Verkerk, Dennis Verheugd, Robert Feller, Robert Feller, Rob Van Someren, Rob van Someren: Somertijd, Tim In de Morgen, Edwin Ouwehand, Dennis Verheugd.
Facebookhttps://www.facebook.com/radio10nl
Twitterhttps://twitter.com/radio10nl
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/nl/app/radio-10/id581539453
Android-apphttps://play.google.com/store/apps/details
Youtubehttps://www.youtube.com/user/Radio10Gold

Over Radio 10

Wat als eerste gezegd moet worden is dat Radio 10 wel een van de oudste nog bestaande Nederlandse radiozenders is, hij heeft dus best wel een lange geschiedenis aangezien hij al sinds 1988 bestaat. De radiozender is begonnen als een initiatief van de VARA-dj Jeroen Soer toen commerciële radio nog verboden was. Het was toen nog iets moeilijker om deze zender te ontvangen aangezien de signalen van Nederland via Italië en België hier werden uitgezonden.

Na een hoop gewissel van eigenaren en zowel het verlies als het terugkrijgen van de FM-frequentie ligt alles momenteel in rustig vaarwater en behoort Radio 10 tot de 538 groep sinds het begin van 2016.

De radioprogramma’s

Het bekendste radioprogramma van Radio 10 is toch wel Tim in de morgen. Elke maandag tot Vrijdag van 6 tot 10 uur kan je wakker worden met Tim Klijn en zijn sidekick Cobus Bosscha. Deze leuke show houdt je op de hoogte van het nieuws maar ook van de allergrootste hits. Bovendien bevat het programma leuke onderdelen als Tim Pam Pet waarbij een muzikale variant van Pim Pam Pet wordt gespeeld.

Dan is er nog het programma Somertijd van Rob van Someren, DJ Sven en Luuk van den Braak. Elke werkdag van 4 tot 7 in de middag vermaken zij jou met de leukste moppen en limericks. Dit is dus een radioprogramma als geen ander. Het is de perfecte show om de avondspits met een lach mee door te komen. 

Nieuwe radiostations
Hete Hits
Kerstradio
RTV Drenthe
Radio SBS
Rivierenland Radio
SLAM!
538 Top 50 Radio
Sky Radio LoveSongs
538 Party