Radio 1

Radio 1 luister live
  • Share on Facebook
  • Tweet
Soortgelijke radiostations
Omroep Flevoland
Radio Continu
Radio Veronica
Radio 4
RTV Drenthe
Omroep Zeeland
3FM
Omroep Brabant
RTV Utrecht
Comments
Informatie over Radio 1
CategorieNews,Public,Sports
Website
programmas en presentatorenKamerbreed, Bas van Werven, Kunststof - Dominique van der Heyde - Journalist, Suzanne Bosman, Argos, 1 op Straat, Nieuwsshow, De Ochtend, Jan Mom, Coen Verbraak, NOS Langs de Lijn, Dit Is De Dag, Echte Jannen.
Facebookhttps://www.facebook.com/NPORadio1
Twitterhttps://twitter.com/NPORadio1
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/nl/app/npo-radio-1/id356566983
Android-apphttps://play.google.com/store/apps/details
Youtubehttps://www.youtube.com/user/radio1nl

Over Radio 1

Radio 1 is een van Nederlands nationale radiozenders en is net iets anders dan de meeste bekende radioprogramma’s.

Ligt de focus van Radio 1 niet op muziek, maar op het nieuws sport en achtergronden. Op dit radiostation werken verschillende omroepen samen met NOS om altijd het beste en actueelste nieuws aan de mens te brengen.

De Radioprogramma’s

Deze focus zien we ook terug in de verschillende radioprogramma’s, die ook nog eens van een heel scala aan omroepen vandaan komen. Zo heb je ‘De ochtend’ van KRO-NCRV waar nieuws en reportages aan bod komen. Maar je hebt ook Langs de Lijn En Omstreken van EO en NOS waar het om sportverslagen gaat. Je kunt dus naar veel verschillende omroepen op dezelfde radio luisteren

Waar te luisteren

Naar Radio 1 kun je natuurlijk via een ouderwetse radio luisteren maar ook op de website kun je live meeluisteren of zelfs live meekijken. Wanneer je echt dol bent op een bepaald radioprogramma dan kan het echt een stuk leuker worden wanneer je live mee kunt kijken wat er allemaal in de studio gebeurd. En verder kun je Radio 1 natuurlijk gewoon via FM beluisteren.

De website waarop je kunt luisteren bevat meer dan alleen deze mogelijkheid. Je kunt ook verschillende artikelen, podcasts en muziek vinden. De website is erg overzichtelijk en een goede toevoeging op het radiostation.  

Nieuwe radiostations
Hete Hits
Kerstradio
RTV Drenthe
Radio SBS
Rivierenland Radio
SLAM!
538 Top 50 Radio
Sky Radio LoveSongs
538 Party