Radio 1

Radio 1 luister live
  • Share on Facebook
  • Tweet
Soortgelijke radiostations
Omroep Gelderland
Q-Dance Radio
Radio Decibel
Reformatorische Omroep
SubLime FM
Sky Radio
Radio 10
Radio Continu
Groot Nieuws Radio
Comments
Informatie over Radio 1
CategorieNews,Public,Sports
Website
programmas en presentatorenKamerbreed, Bas van Werven, Kunststof - Dominique van der Heyde - Journalist, Suzanne Bosman, Argos, 1 op Straat, Nieuwsshow, De Ochtend, Jan Mom, Coen Verbraak, NOS Langs de Lijn, Dit Is De Dag, Echte Jannen.
Facebookhttps://www.facebook.com/NPORadio1
Twitterhttps://twitter.com/NPORadio1
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/nl/app/npo-radio-1/id356566983
Android-apphttps://play.google.com/store/apps/details
Youtubehttps://www.youtube.com/user/radio1nl

Over Radio 1

Radio 1 is een van Nederlands nationale radiozenders en is net iets anders dan de meeste bekende radioprogramma’s.

Ligt de focus van Radio 1 niet op muziek, maar op het nieuws sport en achtergronden. Op dit radiostation werken verschillende omroepen samen met NOS om altijd het beste en actueelste nieuws aan de mens te brengen.

De Radioprogramma’s

Deze focus zien we ook terug in de verschillende radioprogramma’s, die ook nog eens van een heel scala aan omroepen vandaan komen. Zo heb je ‘De ochtend’ van KRO-NCRV waar nieuws en reportages aan bod komen. Maar je hebt ook Langs de Lijn En Omstreken van EO en NOS waar het om sportverslagen gaat. Je kunt dus naar veel verschillende omroepen op dezelfde radio luisteren

Waar te luisteren

Naar Radio 1 kun je natuurlijk via een ouderwetse radio luisteren maar ook op de website kun je live meeluisteren of zelfs live meekijken. Wanneer je echt dol bent op een bepaald radioprogramma dan kan het echt een stuk leuker worden wanneer je live mee kunt kijken wat er allemaal in de studio gebeurd. En verder kun je Radio 1 natuurlijk gewoon via FM beluisteren.

De website waarop je kunt luisteren bevat meer dan alleen deze mogelijkheid. Je kunt ook verschillende artikelen, podcasts en muziek vinden. De website is erg overzichtelijk en een goede toevoeging op het radiostation.  

Nieuwe radiostations
Q-Dance Radio
Radio M Utrecht
AmorFM
Soul Radio
SLAM! Hardstyle
FunX SlowJamz
Masters of Hardcore Radio
Ujala Radio
NPO FunX (Rotterdam)