Radio 1

Radio 1 luister live
Soortgelijke radiostations
Radio 538
Fresh FM
Radio 5
Slam FM
Q Music
Radio 4
FunX
Radio Veronica
Puur NL

Over Radio 1

Radio 1 is een van Nederlands nationale radiozenders en is net iets anders dan de meeste bekende radioprogramma’s.

Ligt de focus van Radio 1 niet op muziek, maar op het nieuws sport en achtergronden. Op dit radiostation werken verschillende omroepen samen met NOS om altijd het beste en actueelste nieuws aan de mens te brengen.

De Radioprogramma’s

Deze focus zien we ook terug in de verschillende radioprogramma’s, die ook nog eens van een heel scala aan omroepen vandaan komen. Zo heb je ‘De ochtend’ van KRO-NCRV waar nieuws en reportages aan bod komen. Maar je hebt ook Langs de Lijn En Omstreken van EO en NOS waar het om sportverslagen gaat. Je kunt dus naar veel verschillende omroepen op dezelfde radio luisteren

Waar te luisteren

Naar Radio 1 kun je natuurlijk via een ouderwetse radio luisteren maar ook op de website kun je live meeluisteren of zelfs live meekijken. Wanneer je echt dol bent op een bepaald radioprogramma dan kan het echt een stuk leuker worden wanneer je live mee kunt kijken wat er allemaal in de studio gebeurd. En verder kun je Radio 1 natuurlijk gewoon via FM beluisteren.

De website waarop je kunt luisteren bevat meer dan alleen deze mogelijkheid. Je kunt ook verschillende artikelen, podcasts en muziek vinden. De website is erg overzichtelijk en een goede toevoeging op het radiostation.  

Nieuwe radiostations
SubLime FM
Radio 538
Radio 10
Sky Radio
Omroep Brabant
3FM
FunX
Radio 1
Radio 2