Omroep Flevoland

Omroep Flevoland luister live
  • Share on Facebook
  • Tweet
Soortgelijke radiostations
BNR Nieuwsradio
Radio 538
RTV Noord
RTV Drenthe
Omroep Zeeland
538 Party
Radio 4
SLAM!
RTV Oost
Comments
Informatie over Omroep Flevoland
Categorienews,sports
Website
programmas en presentatorenForum, Werkweek middag, Op de voorgrond, Langs de Zijlijn, Werkweek ochtend.
Facebookhttps://www.facebook.com/omroepflevoland
Twitterhttps://twitter.com/omroepflevoland
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/nl/app/omroep-flevoland/id417973933
Android-apphttps://play.google.com/store/apps/details
Youtubehttps://www.youtube.com/user/omroepflevoland

Over Omroep Flevoland

Sinds 1989 heeft Flevoland een eigen radio-omroep, de eerste uitzending werd zelfs opgenomen vanuit een pand in het winkelcentrum De Gordiaan in Lelystad, en nog vanuit een professionele radiostudio. In 1997 is TV Flevoland erbij gekomen en sinds 2003 zitten beide onder hetzelfde dak in Lelystad. Het nieuws uit Flevoland staat centraal bij deze radio-omroep en hierop ligt dus ook de focus, samen met programma’s over cultuur, sport en natuur. De doelgroep van Omroep Flevoland is iedereen door heel Flevoland, hiervoor hebben ze ook veel verschillende programma’s op zowel de radio als de TV. Bovendien wordt de Tv-zender goed bekeken en wordt de radio goed beluistert, 60% van alle Flevolanders kijkt weleens naar TV Flevoland.

Twee programma’s die je momenteel op de radio kunt horen zijn Aernout in de ochtend en Rob in de middag. Aernout bespreekt elke ochtend met verschillende specialisten allerlei actualiteiten als onderwijs of veiligheid. Rob praat ook met specialisten over actualiteiten maar focust op andere thema’s zoals medische zaken of agrarische nieuws.

Je kunt naar de omroep natuurlijk via de website luisteren, maar ook via Ether is het te luisteren. Omroep Flevoland heeft zelfs een eigen on-air bus, met deze bus rijden ze naar verschillende plekke om verslag te doen, via Ether wordt dit dan uitgezonden en kun je dus live meeluisteren.

Omroep Flevoland heeft ook een eigen app waarmee je altijd op de hoogte van al het nieuws uit de regio Flevoland, bovendien blijf je zo op de hoogte van files en andere verkeersproblemen in Flevoland.

Nieuwe radiostations
Hete Hits
Kerstradio
RTV Drenthe
Radio SBS
Rivierenland Radio
SLAM!
538 Top 50 Radio
Sky Radio LoveSongs
538 Party