Slam FM

Slam FM luister live
  • Share on Facebook
  • Tweet
Soortgelijke radiostations
Omroep Gelderland
Omroep Brabant
Omroep Zeeland
RTV Drenthe
SubLime FM
53L8!
Radio 1
Radio 10
Radio Veronica

Over SLAM!

SLAM! Bestaat nog niet zo heel lang, sinds halverwege de jaren 90 en stond toen bekend als New Dance Radio.  Deze naam verklaart dat ze toentertijd vooral Dancemuziek uitzonden. Net als nu nog was de radiozender vooral gefocust op jongeren. Tegenwoordig wordt behalve Dance en R&B ook pop en rockmuziek uitgezonden. Voor elke jongere zit er dus wel iets tussen.

De radio persoonlijkheden

SLAM! Heeft enkele dj’s die er regelmatig op uitzenden. Zo is er Martijn la Grouw die sinds 2006 op en af bij SLAM! Werkt. Zijn eerste programma was elke zondag van 21.00 tot middernacht maar momenteel heeft hij zijn eigen middagshow ‘Middag Martijn’.

Jordy Warners werkt al bij de radio sinds zijne 15e. Sinds 2015 werkt hij voor SLAM! Nadat hij een opleidingstraject bij Radio 538 en SLAM! Heeft gevolgd. Momenteel presenteert hij wel drie programma’s voor SLAM! Zo is er de Jordi Warners, Weekend Jordi en De Midden In Je Weekend Show.

Hoe kun je ernaar luisteren

Als eerste heeft SLAM! Zijn eigen tv-programma genaamd SLAM! Tv en dit is een 24 uur 7 dagen per week interactieve jongere tv-zender. Zo worden er de gehele dag muziekclips maar ook zelf ingezonden clips uitgezonden. Verder kun je op de SLAM! Natuurlijk ook naar de radio luisteren of zelfs live meekijken. En niet te vergeten kun je via de reguliere radio natuurlijk ook naar SLAM! Luisteren. Er is dus altijd wel een manier om van dit radiostation te genieten, waar je ook bent. 

Nieuwe radiostations
Hete Hits
Kerstradio
RTV Drenthe
Radio SBS
Rivierenland Radio
SLAM!
538 Top 50 Radio
Sky Radio LoveSongs
538 Party