Q Music

Q Music luister live
  • Share on Facebook
  • Tweet
Soortgelijke radiostations
Sky Radio LoveSongs
538 Party
RTV Utrecht
Radio 2
Sky Radio
Slam FM
Radio 538
Classic FM
RTV Drenthe
Comments
Informatie over Q Music
CategorieHits,Top40
Website
programmas en presentatorenNiek van der Bruggen, Joep Roelofsen, Mattie & Wietze, Wietze de Jager, Kai Merckk, Bas van Nimwegen, Menno Barreveld, Niek van der Bruggen, Michiel Jurrjens, Wim van Helden, Martijn Kolkman, Het Foute Uur, Mattie Valk, iTunes Top 30, Joey van der Velden, Eva Koreman.
Facebookhttps://nl-nl.facebook.com/QmusicNL
Twitterhttps://twitter.com/qmusicnl
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/nl/app/q-music/id444513696
Android-apphttps://play.google.com/store/apps/details
Youtubehttps://www.youtube.com/user/qmusic

Over Q-music

Q-music is toch wel een van de bekendste radiostations in Nederland. Ze hebben veel verschillende unieke radioshows en draaien elke dag de bekendste muziek.

Sinds 31 augustus 2005 bestaat Q-music al en is toen al snel erg bekend geworden. Q-music zend vooral hits uit, en heeft hierom dan ook verschillende eigen hitlijsten. Zo heb je de QTop 1000 of de top 500 van het foute uur.

De radioprogramma’s

Mattie & Wietze is waarschijnlijk wel het bekendste programma van Q-music wat elke weekochtend op Q-music te beluisteren is. Het duo is erg bekend geworden de laatste jaren en is dan ook vaak in het nieuw te horen. Ook het foute uur is een bekend radioprogramma op Q-music en zend zoals je al kan verwachten foute nummers uit.

Radio persoonlijkheden

The twee radiopersoonlijkheden van Q-music zijn natuurlijk Mattie Valk & Wietze de Jager. Mattie begon al in 2000 zijn radiocarrière en is sinds 2010 bij Q-music. Wietze de Jager begon ook in 2010 zijn carrière bij Q-music. Het duo heeft samen al vele grappen uitgehaald voor zowel 1 April als Halloween en hebben zelfs samen een pop-up restaurant geopend.

Social media

Vooral op Twitter is Qmusic erg actief waar ze elke paar uur wel een tweet plaatsen over hun eigen programma maar ook andere opmerkelijke dingen in de media. Ook op Facebook zijn ze redelijk actief, hier promoten ze vooral hun eigen zender. En dit is ook helemaal niet erg want er valt veel te delen over alles wat er tijdens de uitzendingen gebeurd. 

Nieuwe radiostations
Hete Hits
Kerstradio
RTV Drenthe
Radio SBS
Rivierenland Radio
SLAM!
538 Top 50 Radio
Sky Radio LoveSongs
538 Party