Omroep Gelderland

Omroep Gelderland luister live
Soortgelijke radiostations
Omroep Flevoland
3FM
Radio 4
Radio 538
RTV Noord
Omroep Brabant
RTV Utrecht
Slam FM
Omroep Venlo

Omroep Gelderland

Voor alle Gelderlanders hier is dit een erg interessant radiostation en tv-omroep. Hier vindt je al het lokale nieuws en een manier om jezelf nog meer verbonden met je provincie te voelen.

Je zou het op het eerste gezicht niet denken, maar omroep Gelderland is een van de best beluisterde radiozenders in heel Nederland. Gelderland luistert dus redelijk veel naar de radio. De doelgroep van deze radiozender is erg breed, alle Gelderlanders tussen de 18 en 75 jaar oud. Zo zenden ze programma’s uit gerelateerd aan muziek, informatie en het nieuws.

TV Gelderland

Deze tv-zender is onlosmakelijk verbonden met het radiostation. Hun bekendste programma is toch wel het nieuwsprogramma Gelderland vandaag wat elke dag om 18.00 al het Gelderlandse nieuws uitzendt. Dit programma roteren ze hierna elk uur. Ook zendt Tv Gelderland in de middag nog weleens live radioprogramma’s uit. Hier kun je dus ook de radio volgen.

De omroep Gelderland website

Op de website van omroep Gelderland vindt je niet alleen het radiostation, waar je hiernaar kunt luisteren maar ook al het Gelderlandse nieuws. Bovendien kun je hier live naar TV Gelderland kijken maar ook gemiste uitzendingen terugkijken. Ook is er de mogelijkheid om het goede doel Gelderland helpt te steunen. Bovendien kun je de GLD-app downloaden waar je dus ook bij al deze mogelijkheden kan. Er is dus nooit een excuus om niet helemaal up-to-date te zijn over het nieuws uit Gelderland. 

Nieuwe radiostations
SubLime FM
Radio 538
Radio 10
Sky Radio
Omroep Brabant
3FM
FunX
Radio 1
Radio 2