FunX

FunX luister live
  • Share on Facebook
  • Tweet
Soortgelijke radiostations
SLAM!
Sky Radio
Omroep Zeeland
Radio 2
RTV Drenthe
538 Party
Radio 1
Slam FM
53L8!
Comments
Informatie over FunX
CategoriePop,RnB,Rock
Website
programmas en presentatorenDaan, Hands, ClassX, Hassan, Jouw Stad, The Future, Fernando, Start, SlowJamz, Maarten!, Hatim, DarkChild, Dulci, Morad & Shay.
Facebookhttps://nl-nl.facebook.com/funxfm
Twitterhttps://twitter.com/funx
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/nl/app/npo-funx/id676147272
Android-apphttps://play.google.com/store/apps/details
Youtubehttps://www.youtube.com/user/FunXFM

Over het radiostation FunX

Het is niet zo heel raar als je nog nooit van FunX hebt gehoord, hun doelgroep en soort muziek is dan ook wel redelijk selectief. Maar dit betekent niet dat ze het niet waard zijn om bekend te zijn, in het tegendeel.

FunX een specifieke doelgroep, namelijk jongeren uit de randstad. Met jongeren gaat het hier om de leeftijdscategorie vijftien tot vijfendertig jaar oud. Het station draait dus naast mainstream pop vooral urban muziek. Hieronder valt natuurlijk urban, Latin, reggae, hiphop en nog meer.

De radio heeft vier verschillende stadsedities: Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Maar er is ook een landelijke versie. Het station bestaat al sinds 2002 en wordt sinds 2012 door de NPO gesteund.

Radioprogramma’s

FunX heeft meerdere radioprogramma’s op zijn naam staan. Zo heb je iedere dag van 13.00 tot 16.00 het programma jouw stad, wat natuurlijk per stad verschilt. In dit programma blijf je op de hoogte van al het nieuws, entertainment en activiteiten in jouw stad terwijl je naar goede muziek luistert.

Een ander programma heet Morad & Shay, wat natuurlijk wordt gepresenteerd door Morad en Shay. Samen brengen ze jou het nieuws, leuke feitjes interviews en heerlijke muziek natuurlijk.

Hoe luister je naar FunX

De stadsedities kun je ook via FM luisteren, de landelijke editie kun je net als de stadsedities via internet DVB-T, DAB+, kabel en satelliet luisteren. Zo kun je op de FunX website live meeluisteren of zelfs meekijken. Het meekijken geeft je toch nog een extra dimensie, zo kun je precies zien wat er allemaal in de studio gebeurd. En via FunX Tv, op de website, kun je de leukste momenten ook nog terugkijken. 

Nieuwe radiostations
Hete Hits
Kerstradio
RTV Drenthe
Radio SBS
Rivierenland Radio
SLAM!
538 Top 50 Radio
Sky Radio LoveSongs
538 Party