Sky Radio

Sky Radio luister live
Soortgelijke radiostations
Radio 5
SubLime FM
Fresh FM
3FM
Omroep Brabant
Omroep Flevoland
Reformatorische Omroep
Radio 10
Radio 2

Over Sky Radio

Sky Radio een Nederlandse commerciële zender, die alleen maar muziek uitzend. Er zijn dus geen Dj’s te horen. Sommige vinden dit maar vervelend terwijl andere het wel verfrissend vinden om alleen maar muziek op te hebben staan. De muziek wordt alleen onderbroken voor reclame, nieuws en weer en verkeer. Sky Radio zendt vooral populaire muziek uit van verschillende genres, zoals rock, rap en pop. Er is dus voor iedereen altijd wel iets bij. Waar ze bij Sky Radio vooral fan van zijn is rock- en popmuziek uit de jaren tachtig.

De doelgroep van Sky Radio is dan ook best breed, iedereen van vijfentwintig tot vijfenvijftig. Een radiostation voor iedereen dus.

Sky Radio bestaat al sinds 1988, toen commerciële radiozenders nog verboden waren. Toen kon je hem ook nog niet op FM beluisteren, wat tegenwoordig gelukkig wel mogelijk is.

De Sky Radiowebsite

Het eerste wat je op Sky Radio kunt doen is live meeluisteren met de radio, maar dit is lang niet het enige. Je kunt ook naar alle thema zenders van Sky Radio luisteren, hieronder vallen onder andere Sky Radio 80’s hits en Sky Radio love songs. Ze hebben zelfs enkele zenders speciaal voor het sporten, zoals de Running hits of de Bootcamp zender. Behalve radio luisteren kun je ook voor al het entertainmentnieuws terecht op de Sky Radiowebsite, zo ben je altijd up-to-date. En ook alle winacties die ze via de radio inzenden kun je op de Sky Radiowebsite vinden. Er is hier genoeg te beleven dus.