Sky Radio

Sky Radio luister live

Sky Radio, wie kent het niet. Dit bekende radiostation heeft in iedereens auto wel een keer op gestaan.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Soortgelijke radiostations
Slam FM
RTV Utrecht
RTV Oost
Omroep Brabant
Omroep Zeeland
SubLime FM
BNR Nieuwsradio
Radio Veronica
RTV Noord
Comments
Informatie over Sky Radio
CategorieHits,Top40
Website
programmas en presentatorenSky Radio Hits, Sky Radio Lounge, Sky Radio Lovesongs, Sky Radio 90s, Sky Radio 00s.
Facebookhttps://nl-nl.facebook.com/SkyRadio
Twitterhttps://twitter.com/skyradio101fm
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/nl/app/sky-radio/id325929194
Android-apphttps://play.google.com/store/apps/details
Youtubehttps://www.youtube.com/user/skyradio101fm

Over Sky Radio

Sky Radio een Nederlandse commerciële zender, die alleen maar muziek uitzend. Er zijn dus geen Dj’s te horen. Sommige vinden dit maar vervelend terwijl andere het wel verfrissend vinden om alleen maar muziek op te hebben staan. De muziek wordt alleen onderbroken voor reclame, nieuws en weer en verkeer. Sky Radio zendt vooral populaire muziek uit van verschillende genres, zoals rock, rap en pop. Er is dus voor iedereen altijd wel iets bij. Waar ze bij Sky Radio vooral fan van zijn is rock- en popmuziek uit de jaren tachtig.

De doelgroep van Sky Radio is dan ook best breed, iedereen van vijfentwintig tot vijfenvijftig. Een radiostation voor iedereen dus.

Sky Radio bestaat al sinds 1988, toen commerciële radiozenders nog verboden waren. Toen kon je hem ook nog niet op FM beluisteren, wat tegenwoordig gelukkig wel mogelijk is.

De Sky Radiowebsite

Het eerste wat je op Sky Radio kunt doen is live meeluisteren met de radio, maar dit is lang niet het enige. Je kunt ook naar alle thema zenders van Sky Radio luisteren, hieronder vallen onder andere Sky Radio 80’s hits en Sky Radio love songs. Ze hebben zelfs enkele zenders speciaal voor het sporten, zoals de Running hits of de Bootcamp zender. Behalve radio luisteren kun je ook voor al het entertainmentnieuws terecht op de Sky Radiowebsite, zo ben je altijd up-to-date. En ook alle winacties die ze via de radio inzenden kun je op de Sky Radiowebsite vinden. Er is hier genoeg te beleven dus. 

Nieuwe radiostations
Hete Hits
Kerstradio
RTV Drenthe
Radio SBS
Rivierenland Radio
SLAM!
538 Top 50 Radio
Sky Radio LoveSongs
538 Party