Radio Continu

Radio Continu luister live

Radio Continu is net iets anders dan andere zenders, op de zender wordt er namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week muziek gedraaid.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Soortgelijke radiostations
BNR Nieuwsradio
538 Top 50 Radio
Radio 1
RTV Noord
Omroep Gelderland
Omroep Flevoland
Radio 10
FunX
Radio Rijnmond
Comments
Informatie over Radio Continu
CategorieAdultContemporary,Top40
Website
programmas en presentatorenHarry Langenburg, Johan Terpstra, Harry's Jukebox, Non-Stop Muziek, Stefan Leur, Het Zaterdag avondcafé, Drent Draait Door, Opkikker, De Derde Helft, René Steenbergen, Gezeur met Leur, Jaco Kikkert, Country Continu.
Facebookhttps://www.facebook.com/RadioContinu
Twitterhttps://twitter.com/radiocontinu
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/nl/app/radio-continu/id640028966
Android-apphttps://play.google.com/store/apps/details
Youtubehttp://www.youtube.com/user/radiocontinu/discussion

Radio Continu

Dit is muziek zoals nederpop, schlager, oude muziek, Engelstalige muziek, country, piratenmuziek, Zuid Afrikaanse muziek. De radiozender bestaat sinds 2000. De zender is vooral gericht op gezellige muziek, er zijn dan ook geen andere programma’s. Je kunt de zender via internet beluisteren of via de radio. Ook kun je live meekijken in de studio door middel van de live webcam

Programma en presentatie

De zender is vrij onbekend, hierdoor zijn er dus ook geen bekende presentatoren te vinden. Wel wordt er over de presentatie gezegd dat deze erg gezellig en vrolijk is. De programma’s op deze zender bestaan alleen maar uit muziekprogramma’s, er zijn geen ander soort programma’s te vinden. Gezelligheid staat voorop in deze zender.

Sociale Media en website

Radio Continu is wel actief op Social Media, ook al doen ze hier niet zeer veel mee. Ze hebben een Facebook en Twitter pagina, hier zetten ze info over de zender op en je kunt er leuke muziek vinden. Op de website kun je hun webcam volgen en kun je de muziek beluisteren. Verder staat er niet zo veel op, los van enkele foto collages over de zender.

Nieuwe radiostations
Hete Hits
Kerstradio
RTV Drenthe
Radio SBS
Rivierenland Radio
SLAM!
538 Top 50 Radio
Sky Radio LoveSongs
538 Party