Radio Continu

Radio Continu luister live
Soortgelijke radiostations
Omroep Gelderland
Radio Veronica
FunX
Slam FM
Radio 2
Omroep Zeeland
Radio 4
RTV Oost
RTV Noord

Radio Continu

Dit is muziek zoals nederpop, schlager, oude muziek, Engelstalige muziek, country, piratenmuziek, Zuid Afrikaanse muziek. De radiozender bestaat sinds 2000. De zender is vooral gericht op gezellige muziek, er zijn dan ook geen andere programma’s. Je kunt de zender via internet beluisteren of via de radio. Ook kun je live meekijken in de studio door middel van de live webcam

Programma en presentatie

De zender is vrij onbekend, hierdoor zijn er dus ook geen bekende presentatoren te vinden. Wel wordt er over de presentatie gezegd dat deze erg gezellig en vrolijk is. De programma’s op deze zender bestaan alleen maar uit muziekprogramma’s, er zijn geen ander soort programma’s te vinden. Gezelligheid staat voorop in deze zender.

Sociale Media en website

Radio Continu is wel actief op Social Media, ook al doen ze hier niet zeer veel mee. Ze hebben een Facebook en Twitter pagina, hier zetten ze info over de zender op en je kunt er leuke muziek vinden. Op de website kun je hun webcam volgen en kun je de muziek beluisteren. Verder staat er niet zo veel op, los van enkele foto collages over de zender.