Groot Nieuws Radio

Groot Nieuws Radio luister live

Groot Nieuws Radio staat bekend als een christelijke radiozender in Nederland wat beschikt over een gevarieerd programma-aanbod.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Soortgelijke radiostations
BNR Nieuwsradio
Slam FM
Classic FM
Q Music
RTV Utrecht
Radio 538
Radio Rijnmond
Omroep Flevoland
53L8!
Comments
Informatie over Groot Nieuws Radio
CategorieChristian,News
Website
programmas en presentatorenHans van Vuuren, Nando Kok, Heilige Huisjes, Sandwich, De Dag van Vandaag, De Bijbel gaat Door, Lukas Kramer.
Facebookhttps://nl-nl.facebook.com/GrootNieuwsRadio
Twitterhttps://twitter.com/1008am
Youtubehttps://www.youtube.com/user/grootnieuwsradio

Groot Nieuws Radio

Beschrijving van de zender

De radiozender maakt geen deel uit van het publieke bestel van Nederland, hierdoor krijgen ze ook geen subsidie van de overheid. De zender is 24 uur per dag, 7 dagen per week te beluisteren op de middengolf en via het internet. Belangrijk om te weten, de omroep zendt alleen maar muziek uit van christelijke zangers of zangeressen. Muziek is niet het enige waar de omroep zich mee bezig houdt, ze geven ook nieuws vanuit de kerk en de christelijke samenleving.

De missie

Groot Nieuws Radio wil christenen dienen met het Evangelie van Jezus Christus, zodat zij houvast vinden in het geloof en zich uitgedaagd weten hun geloof in te zetten voor gezin, kerk en samenleving. Dit is dus hun hoofdmissie, een gelovige missie. Vandaar dat ook alles in het teken staat van het christelijke geloof. Er werken geen bekende presentatoren bij deze zender en er is dan ook weinig te vinden over de achtergrond van de presentatoren die er wel zitten.

Social media

Groot Nieuws Radio is een niet heel bekende omroep, wel beschikken ze over de nodige sociale media. Ze hebben een eigen Facebookpagina, hier zetten ze vooral christelijk nieuws en gelovige leuzen op. Zo hopen ze de jeugd aan te zetten tot het christelijke geloof. Ook heeft deze kerk een eigen Twitter en Instagram account, hier doen ze hetzelfde op als op Facebook. De website van de omroep is ook interessant. Deze ziet er oranje uit van kleur, het logo bestaat uit de oranje woorden Groot Nieuws Radio, hier zit niks gelovigs in. Op de website is niet zo heel veel te vinden, wel staan er diverse interviews met bekende gelovigen of christelijken. Ook kun je er het laatste christelijke nieuws op lezen.

Nieuwe radiostations
Hete Hits
Kerstradio
RTV Drenthe
Radio SBS
Rivierenland Radio
SLAM!
538 Top 50 Radio
Sky Radio LoveSongs
538 Party