Arrow Classic Rock

Arrow Classic Rock luister live
Soortgelijke radiostations
Radio 538
RTV Drenthe
Radio 2
Radio 1
Omroep Zeeland
Groot Nieuws Radio
Q Music
SubLime FM
Omroep Gelderland

Over Arrow Classic Rock

Arrow Classic Rock bestaat dus sinds 1996, ze begonnen met het uitzenden ban non-stop rockmuziek via de kabel, en twee jaar later kregen ze een eigen FM-frequentie waarna ze ook meer Dj’s aantrokken. In 2003 zouden ze eigenlijk zonder etherfrequentie komen te zitten, maar door een deal met Quality Radio kregen ze toch nog een frequentie. In 2004 is ook de zusterzender Arrow Classic Jazz erbij gekomen, en door de jaren heen zijn ze vaak van eigenaar gewisseld en hebben verschillende financiële problemen gehad.

ARROW HIGH VOLTAGE is een van de programma’s die elke Maandagavond te horen is op Arrow Classic Rock, waarbij Metal en Hardrock aan bod komt. ARROW BLUES BOX met Gerry Jungen is elke woensdagavond te horen, waar er extra aandacht is voor Blues en Bluesrock. Is Symfo Rock toch meer jouw ding, dan moet je op Dinsdagavond eens naar ARROW SYMFO MANIA luisteren waarbij alle aandacht naar symfonische rock gaat.

Van 2003 tot 2008 heeft er ook een werkelijk Arrow Rock Festival bestaan. Het festival had vooral veel Classic Rock met oudere artiesten uit de jaren 70 en 80 maar ook nieuwere artiesten. Het festival heeft gedurende die jaren op verschillende plekken plaatsgevonden waaronder het Goffertepark in Nijmegen en Walibi World.

Op de website van Arrow Classic Rock vind je alles wat een rockliefhebber nodig heeft. Je kunt er uiteraard naar de radio luisteren maar je vindt er bijvoorbeeld ook een concertagenda met rockbanden. Bovendien kun je er de programmering terugvinden en de speciale programma’s die we al hebben genoemd. 

Nieuwe radiostations
SubLime FM
Radio 538
Radio 10
Sky Radio
Omroep Brabant
3FM
FunX
Radio 1
Radio 2