Arrow Classic Rock

Arrow Classic Rock luister live

Arrow Classic Rock is een redelijk nieuwe radiozender aangezien hij pas 1996, maar wanneer je een beetje houd van rockmuziek dan wil je zeker wel verder lezen en meer te weten over Arrow Classic Rock.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Soortgelijke radiostations
RTV Noord
Radio Veronica
538 Top 50 Radio
Omroep Brabant
Omroep Zeeland
53L8!
Omroep Venlo
FunX
Sky Radio LoveSongs
Comments
Informatie over Arrow Classic Rock
CategorieClassicRock
Website
programmas en presentatorenRock of Ages, Classic Rock around the Clock, The Beatles - A day in the life, Jimi Hendrix - Voodoo Chile, Bon Jovi - Livin' on a prayer, Roadrunner, Simple Minds - Cry, Rocky Nightflight, Supersister - She was naked, Rocktemple, Cake - The distance, Easy Rock and Ballads.
Facebookhttps://www.facebook.com/arrowclassicrock
Twitterhttps://twitter.com/arrowclrock
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/nl/app/radio-arrow-classic-rock/id901335785
Android-apphttps://play.google.com/store/apps/details

Over Arrow Classic Rock

Arrow Classic Rock bestaat dus sinds 1996, ze begonnen met het uitzenden ban non-stop rockmuziek via de kabel, en twee jaar later kregen ze een eigen FM-frequentie waarna ze ook meer Dj’s aantrokken. In 2003 zouden ze eigenlijk zonder etherfrequentie komen te zitten, maar door een deal met Quality Radio kregen ze toch nog een frequentie. In 2004 is ook de zusterzender Arrow Classic Jazz erbij gekomen, en door de jaren heen zijn ze vaak van eigenaar gewisseld en hebben verschillende financiële problemen gehad.

ARROW HIGH VOLTAGE is een van de programma’s die elke Maandagavond te horen is op Arrow Classic Rock, waarbij Metal en Hardrock aan bod komt. ARROW BLUES BOX met Gerry Jungen is elke woensdagavond te horen, waar er extra aandacht is voor Blues en Bluesrock. Is Symfo Rock toch meer jouw ding, dan moet je op Dinsdagavond eens naar ARROW SYMFO MANIA luisteren waarbij alle aandacht naar symfonische rock gaat.

Van 2003 tot 2008 heeft er ook een werkelijk Arrow Rock Festival bestaan. Het festival had vooral veel Classic Rock met oudere artiesten uit de jaren 70 en 80 maar ook nieuwere artiesten. Het festival heeft gedurende die jaren op verschillende plekken plaatsgevonden waaronder het Goffertepark in Nijmegen en Walibi World.

Op de website van Arrow Classic Rock vind je alles wat een rockliefhebber nodig heeft. Je kunt er uiteraard naar de radio luisteren maar je vindt er bijvoorbeeld ook een concertagenda met rockbanden. Bovendien kun je er de programmering terugvinden en de speciale programma’s die we al hebben genoemd. 

Nieuwe radiostations
Hete Hits
Kerstradio
RTV Drenthe
Radio SBS
Rivierenland Radio
SLAM!
538 Top 50 Radio
Sky Radio LoveSongs
538 Party