RADIONL

RADIONL luister live

RadioNL staat bekend als een Nederlands radiostation, het is geen publieke omroep maar een commerciele zender.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Soortgelijke radiostations
Radio 2
Omroep Venlo
Radio Continu
Omroep Zeeland
Radio 10
Sky Radio LoveSongs
RTV Drenthe
Q Music
RTV Utrecht
Comments
Informatie over RADIONL
CategorieOldies,Pop,Rock
Website
programmas en presentatorenNotalgie, Vroeg Uit De Veren, Top 30, Taeke Wouda, OP Volle Kracht, Zaterdag live, Afslag 3-6, Hessel Wijkstra, Marcel de Vries, Alfred Voogd, Werk in Uitvoering.
Facebookhttps://nl-nl.facebook.com/radionlfm
Twitterhttps://twitter.com/radionlfm

Radio NL

Het station werd in oktober 2004 opgericht, dit werd gedaan door Nico SIlvius. Op het station is 24 uur per dag Nederlandstalige muziek te vinden. De eerste uitzending van de zender was op 1 maart 2005.

Programma’s

Op de zender kun je dus de hele dag Nederlandstalige muziek luisteren, dit varieerd van Frans Bauer tot aan Andre Hazes. Er zitten geen bekende presentatoren bij de zender, de zender is dan ook niet heel bekend. Enkele programma’s op de zender zijn: Morgenstond, Werk in uitvoering, Op Volle Kracht, Oost West, Thuis Best, Dag In, Dag Uit.

Website en Social Media

De zender heeft niet echt een grote rol wat Social Media betreft. Ze hebben wel een Facebook en Twitter pagina, maar hier wordt niet heel veel op gepost. Het staat voornamelijk voor met reclame, hier en daar kun je wat informatie over de zender vinden. De website van de zender is ook niet echt uitgebreid. Ook dit staat vol met advertenties, wel kun je er enkele video’s over ze zender bekijken. Maar al met al, niet echt bekend met Social media en een niet grote website.

Nieuwe radiostations
Hete Hits
Kerstradio
RTV Drenthe
Radio SBS
Rivierenland Radio
SLAM!
538 Top 50 Radio
Sky Radio LoveSongs
538 Party