RADIONL

RADIONL luister live
Soortgelijke radiostations
Radio 1
Q Music
Omroep Brabant
Radio Rijnmond
Radio 5
Omroep Gelderland
SubLime FM
Radio 4
Omroep Flevoland
Comments
Informatie over RADIONL
CategorieOldies,Pop,Rock
Website
Facebookhttps://nl-nl.facebook.com/radionlfm
Twitterhttps://twitter.com/radionlfm

Radio NL

Het station werd in oktober 2004 opgericht, dit werd gedaan door Nico SIlvius. Op het station is 24 uur per dag Nederlandstalige muziek te vinden. De eerste uitzending van de zender was op 1 maart 2005.

Programma’s

Op de zender kun je dus de hele dag Nederlandstalige muziek luisteren, dit varieerd van Frans Bauer tot aan Andre Hazes. Er zitten geen bekende presentatoren bij de zender, de zender is dan ook niet heel bekend. Enkele programma’s op de zender zijn: Morgenstond, Werk in uitvoering, Op Volle Kracht, Oost West, Thuis Best, Dag In, Dag Uit.

Website en Social Media

De zender heeft niet echt een grote rol wat Social Media betreft. Ze hebben wel een Facebook en Twitter pagina, maar hier wordt niet heel veel op gepost. Het staat voornamelijk voor met reclame, hier en daar kun je wat informatie over de zender vinden. De website van de zender is ook niet echt uitgebreid. Ook dit staat vol met advertenties, wel kun je er enkele video’s over ze zender bekijken. Maar al met al, niet echt bekend met Social media en een niet grote website.

Nieuwe radiostations
SubLime FM
Radio 538
Radio 10
Sky Radio
Omroep Brabant
3FM
FunX
Radio 1
Radio 2